Siirry hakuun ja työkalulinkkeihin
Siirry osion navigaatioon
Siirry päänavigaatioon

Juttuvinkki-haaste

Aikakauslehtiviikon Juttuvinkki-haaste kannustaa pohtimaan itselle tärkeitä asioita, sanoittamaan niitä ja kokeilemaan journalistisen vaikuttamisen keinoja. 

Toimittajat kirjoittavat lehtiin asioista, joiden he arvelevat olevan tärkeitä tai muuten kiinnostavan ihmisiä: esimerkiksi yhteiskunnan epäkohdistamaailman tapahtumista tai paikallisista ilmiöistä. Joskus toimittajat saavat myös yleisöltä vinkkejä juttuaiheista. Ne voivat tuoda esiin aiheita, joista suuri yleisö ei ole vielä kuullutkaan. Parhaimmillaan lehtiartikkeli voi herättää keskustelua aiheesta eduskunnassa asti ja vaikuttaa näin jopa lainsäädäntöön.  

Onko jokin lehdestä lukemasi juttu vaikuttanut omaan toimintaasi? Vaikuttiko se mielipiteeseesi asiasta tai muuttiko se tapaasi toimia jossakin tilanteessa? Mitkä tänä päivänä mediassa esillä olevat aiheet herättävät keskustelua? Mistä aiheesta keskustellaan liian vähän?

» Katso ja tulosta Juttuvinkki-tehtävä

Lähetä meille juttuvinkki alla olevalla lomakkeella! Voit tehdä sen itse tai miettiä aihetta oman perheesi tai koululuokkasi kanssa.

Vinkeistä kiinnostuneet toimittajat voivat pyytää vinkin antajan yhteystietoja osoitteesta: opinnoissa@aikakausmedia.fi. 

Vinkkiarkisto Selaa juttuvinkkejä -sivulla on avoin myös aikakauslehtien toimituksille, jotka voivat tarttua juuri sinun mieltäsi askarruttavaan aiheeseen.  

Kun lähetät meille juttuvinkin, vinkki julkaistaan Selaa juttuvinkkejä -sivulla vasta sen jälkeen, kun se on moderoitu ja hyväksytty julkaistavaksi. Vinkki julkaistaan nimimerkillä. Sähköpostiosoitteesi luovutetaan pyynnöstä vain vinkistäsi kiinnostuneelle aikakauslehden toimittajalle, joka ottaa sinuun yhteyttä halutessaan mahdollisia lisätietoja aiheesta. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä Aikakausmediassa. 

*
*
*
*
*


Haku ja sivuston työkalut
Linkit / Ota yhteyttä /

Yhteystiedot

Aikakausmedia
Käyntiosoite: Eteläranta 10,
00131 Helsinki


Postiosoite: PL 185, 00131 Helsinki
Sähköposti:
Puhelin: (09) 2287 7280

Laskutusosoite

Facebook

Twitter
Instagram

Henkilöstön yhteystiedot
Anna palautetta

Palvelut

Aikakausmedia on aikakauslehtijulkaisijoiden yhteistyöfoorumi, jonka jäseninä ovat kaikki merkittävät aikakauslehtikustantajat Suomessa.

Mediakortit.fi
Tiedot ja monipuoliset hakumahdollisuudet noin 200 aikakauslehdestä.

Koulujen lehtitilaukset
Tilaa koulullesi aikakauslehtiä alennettuun hintaan.

Jäsenluettelo
Jäsenkustantajien ja lehtien yhteystiedot.

Jäsenextranet
Jäsenten oma palvelu sisältää muun muassa tietoa tapahtumista.

Aikakausmedia ADS Oy

Aikakausmedia ry:n omistama yritys, jonka palveluja käyttävät niin pienet kuin suuretkin aikakauslehtikustantajat.

Ilmoitusvarausjärjestelmä
Ilmoitusaineistojen välitys- ja tarkitusjärjestelmä
Mediatietojen jakelujärjestelmä

Siirry Aikakausmedia ADS Oy:n sivuille