Siirry hakuun ja työkalulinkkeihin
Siirry osion navigaatioon
Siirry päänavigaatioon

Jäsenkriteerit

Liiton hallitus on 12.2.2016 hyväksynyt seuraavat kriteerit noudatettaviksi jäsenhakemusten käsittelyssä.

1.
Jäseneksi voi liittyä suomalainen tai Suomessa rekisteröity henkilö tai yhteisö, joka kustantaa tai julkaisee painettua tai sähköistä aikakauslehteä.

Aikakauslehtien kustantamista liiketoimintanaan harjoittavat jäsenet ovat liiton kustantajajäseniä ja aikakauslehteä osana omaa yhdistys- tai yritysviestintäänsä julkaisevat jäsenet liiton julkaisijajäseniä.

2.
Jäsenyys ja jäsenedut koskevat kaikkia jäsenen kustantamia tai julkaisemia nämä jäsenkriteerit täyttäviä painettuja ja sähköisiä aikakauslehtiä. Kaikki jäsenen julkaisemat tai kustantamat journalistiset, nämä kriteerit täyttävät julkaisut on merkittävä liiton ylläpitämään toimituksellisten jäsenlehtien luetteloon.

Kustantajajäsen voi kuitenkin jättää merkitsemättä luetteloon sellaisen asiakaslehden, jota kustantaja tai sen lehteä julkaiseva asiakasyritys ei pidä journalistisena tuotteena. Luetteloon merkitsemättä jättäminen ei kuitenkaan vähennä kustantajajäsenen jäsenmaksua.

3.
Lehden on riippumatta painetusta tai sähköisestä muodostaan muistutettava sisällöltään, rakenteeltaan ja ilmaisutavaltaan sitä, mitä yleisesti ymmärretään aikakauslehdellä.

4.
Toimituksellisten jäsenlehtien luetteloon merkittävällä lehdellä on oltava vastaava toimittaja ja sitä on julkaistava Julkisen sanan neuvoston Journalistin ohjeiden sekä mainonnan tunnistettavuutta koskevien liiton käytännesääntöjen mukaisesti.

Lehtiä, joita ei merkitä toimituksellisten jäsenlehtien luetteloon on julkaistava lain, hyvän tavan ja markkinoinnin eettisten sääntöjen mukaisesti. Lisäksi niiden on erotuttava toimituksellisista jäsenlehdistä.


Haku ja sivuston työkalut
Linkit / Ota yhteyttä /

Yhteystiedot

Aikakausmedia
Käyntiosoite: Eteläranta 10,
00131 Helsinki


Postiosoite: PL 185, 00131 Helsinki
Sähköposti:
Puhelin: (09) 2287 7280

Laskutusosoite

Facebook

Twitter
Instagram

Henkilöstön yhteystiedot
Anna palautetta

Palvelut

Aikakausmedia on aikakauslehtijulkaisijoiden yhteistyöfoorumi, jonka jäseninä ovat kaikki merkittävät aikakauslehtikustantajat Suomessa.

Mediakortit.fi
Tiedot ja monipuoliset hakumahdollisuudet yli 200 aikakauslehdestä.

Koulujen lehtitilaukset
Tilaa koulullesi aikakauslehtiä alennettuun hintaan.

Jäsenluettelo
Jäsenkustantajien ja lehtien yhteystiedot.

Jäsenextranet
Jäsenten oma palvelu sisältää muun muassa tietoa tapahtumista.

Aikakausmedia ADS Oy

Aikakauslehtien liiton omistama yritys, jonka palveluja käyttävät niin pienet kuin suuretkin aikakauslehtikustantajat.

Ilmoitusvarausjärjestelmä
Ilmoitusaineistojen välitys- ja tarkitusjärjestelmä
Mediatietojen jakelujärjestelmä

Siirry Aikakausmedia ADS Oy:n sivuille