Haku
page shape 1 page shape 2 page shape 3

Tapahtumat

Aikakausmedian tulevat tutkimusjulkistukset ja muut ajankohtaiset tapahtumat.

1.–31.3.
maaliskuu 2024

Vuoden aikakauslehtikansi -äänestys

Suuri yleisö äänestää Vuoden aikakauslehtikannesta Editkilpailun sivustolla.

Editkilpailu
23.4.
huhtikuu 2024

Mediapäivä 2024 – sopeutuva ja muuttuva media

Vanha Ylioppilastalo Mannerheimintie 3, 00100 Helsinki
Ennakkohinta jäsenille 359,60 €, muut kuin jäsenet 409,20 €

Uudistuneen Mediapäivän teema on Sopeutuva ja muuttuva media. Media-ala on nopeassa ja jatkuvassa muutoksessa. Kuinka sopeutua tähän muutokseen? Mitkä ovat alan haasteet, mahdollisuudet ja tulevaisuuden suuntaviivat? 

Luvassa on huippupuhujia, keskusteluja ja käytännön työpajoja, jotka avaavat uusia näkökulmia media-alan kehitykseen ja mahdollisuuksien edistämiseen. Mediapäivässä julkistetaan myös media-alan tulevaisuusselvitys, jossa kerrotaan, mikä on median nykytila, mitkä muutostekijät ja trendit vaikuttavat alaan ja millaisia ovat erilaiset tulevaisuuden skenaariot. 

Mediapäivä on myös oiva tilaisuus verkostoitumiseen ja ajatustenvaihtoon, sillä tapahtuma kokoaa yhteen alan toimijat, vaikuttajat ja toimialasta kiinnostuneet. 

Jäsenhinnat koskevat Aikakausmedian, Graafisen Teollisuuden, Medialiiton, RadioMedian, Suomen Kustannusyhdistyksen ja Uutismedian liiton jäsenyrityksissä työskenteleviä.

Ilmoittautuminen on nyt auki! Varmista paikkasi Mediapäivässä 2024 edullisella ennakkohinnalla. Puhujat ja tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin.

Osta edulliset ennakkoliput
23
Kesäkuu

Juhannusjuhlat

Kelloniemen majakan terassi
19.00 - 23.00
Osallistumismaksu 15 €
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean euismod bibendum laoreet. Proin gravida dolor sit amet lacus accumsan et viverra justo commodo. Proin sodales pulvinar sic tempor.
Ilmoittaudu
×

Haku: