Haku

Journalistisen sisällön edistämiseen myönnettävän valtionavustuksen haku on alkanut. Tuki on suunnattu Suomessa toimiville medioille, joiden mainosmyynti ja liikevaihto ovat merkittävästi vähentyneet koronaepidemian vuoksi. Tuen jakamisesta vastaa Liikenne- ja viestintävirasto Traficom.

Nyt haettavana olevan avustuksen tarkoituksena on tukea koronaepidemiasta kärsinyttä journalistista sisältöä tuottavaa mediaa. Avustuksen tavoitteena on lisätä monimuotoista journalistista sisältöä ja sen tarjontaa sekä tukea journalismia paikallisella, alueellisella ja valtakunnallisella tasolla.

Avustukset ovat haettavana 17.11.2020 saakka. Traficom tekee tukipäätökset vuoden 2020 loppuun mennessä. Tukea myönnetään journalistista työtä tekevien henkilöiden palkkoihin ja freelance-palkkioihin kaikille tukea hakeneille avustuskelpoisille tiedotusvälineille. Tuen saamisen edellytyksenä on muun muassa mediamyynnin ja liikevaihdon merkittävä väheneminen koronaepidemian seurauksena.

Avustushakemuksen pitää olla perillä Liikenne- ja viestintävirasto Traficomissa viimeistään tiistaina 17.11.2020 kello 23.59.

Lisätietoa hakemisesta ja tarkemmat hakuohjeet.

Lisätietoja

Lakimies Eliisa Reenpää, p. 0295 390 418

Tiiminvetäjä Henriikka Rosti, p. 0295 390 326

Sähköpostiosoite: journalisminkoronatuki(at)traficom.fi

page shape 1 page shape 4
×

Haku: