Haku
Aikakausmedia ry:n hallituksen uusi puheenjohtaja Kaisa-Ala-Laurila.
Kaisa Ala-Laurila/A-lehdet

- Aikakausmedia ry:llä on tärkeä tehtävä ja aktiivinen rooli media-alan ja erityisesti aikakausmedian toimijoiden yhteisönä ja yhteisten asioiden edistäjänä. Meillä on aina ollut hallituksessa hyvä tiimi ja erinomainen yhteishenki. On ilo saada toimia nyt puheenjohtajan roolissa. Näen laadukkaiden ja ammattitaidolla tehdyn median tulevaisuuden valoisana ja erittäin kiinnostavana, sanoo Kaisa Ala-Laurila.

Aikakausmedian hallituksen varapuheenjohtajia ovat toimitusjohtaja Tapani Pitzen, Fokus Media Finland Oy ja päätoimittaja Antti Oksanen, Verotieto Oy. Muut hallituksen jäsenet ovat johtaja Tiina Järvilehto, Alma Talent Oy; johtaja, Sanoma Lifestyle Iiro Kulvik, Sanoma Media Finland Oy; päätoimittaja Hanna Ottman, Opetusalan ammattijärjestö OAJ ry; päätoimittaja Asta Ruuskanen, Aliupseeriliitto ry ja liiketoimintajohtaja Elina Schüller, Aller Media Oy.

Aikakausmedia ry on aikakausmediakustantajien ja -julkaisijoiden toimialayhteisö. Kustantaja- ja julkaisijajäseniä on lähes 250, ja ne julkaisevat yhteensä noin 460:tä painettua tai/ja digitaalista aikakausmediaa Suomessa.

×

Haku: