Haku

Tervetuloa tutustumaan Lyyti Kynäseen ja Seppo Sanaseen! Lyytin ja Sepon matkassa lapset pääsevät tutkimaan mediaa ja ympäristöä, tuottamaan omaa sisältöä sekä harjoittelemaan mielipiteen ilmaisua ja tunne- ja vuorovaikutustaitoja.

Varhaiskasvatukseen suunnattu materiaalisarja koostuu printtilehden tekoon suunnitellusta Lasten lehtikone -ohjelmasta, mediatuokioita sisältävästä Lyyti Kynäsen ja Seppo Sanasen harjoituslehtisestäLehtimetsäläinen-satukirjasta, tunne- ja vuorovaikutustaitoihin keskittyvästä Lyytin ja Sepon kaverikortit -pelistä sekä kahdesta laulusta.

Materiaalikokonaisuus pohjautuu valtakunnalliseen varhaiskasvatussuunnitelmaan ja sopii myös alle 3-vuotiaille. Lasten lehtikonetta on testattu päiväkodeissa ja kehitetty varhaiskasvattajien toiveiden mukaan. Materiaalisarjassa on myös huomioitu päiväkotien resurssit: vain yksi tabletti riittää.

Aikakausmedian materiaalit ja niiden tilaaminen on maksutonta.

Materiaalin suuresta suosiosta ja painosmäärien rajallisuudesta johtuen toimitamme satukirjaa, peliä ja harjoituslehtistä yhden kappaleen per talo.

Lähetä tilaus sähköpostitse: mediakasvatus@aikakausmedia.fi
Ilmoita tilauksen yhteydessä:
- Haluamasi materiaali
- Tilaajan nimi ja ammattinimike
- Toimitusosoite (postitamme vain varhaiskasvatuksen toimipisteen osoitteeseen)
- Vastaanottajan sähköpostiosoite ja puhelinnumero

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tiedon uusista mediakasvatusmateriaaleistamme sähköpostiisi.

×

Haku: