Siirry hakuun ja työkalulinkkeihin
Siirry osion navigaatioon
Siirry päänavigaatioon

Tunne tekijät

Sarjassa ääneen pääsevät aikakausmedia-alan osaajat.

Alle on koottu kaikki sarjassa julkaistut videot sekä linkit videoihin liittyviin artikkeleihin.

Osa 11: Jukka Heinonen, Seura

Seura-lehden toimittaja Jukka Heinonen kirjoitti laajan jutun siitä, miten suomalaisluotsit auttoivat neuvostoajan loikkarin Ruotsiin vuonna 1978. Sankarit olivat toimineet ajan sääntöjen vastaisesti, mutta seuranneet omaatuntoaan. Heidän nimensä paljastettiin nyt ensimmäistä kertaa koskaan.

» Lue artikkeli


Osa 10: Elina Lappalainen, Talouselämä

"Matka kohti tasa-arvoa ei ole valmis sillä, että meillä on naisia lehden kannessa", sanoo Talouselämän toimittaja Elina Lappalainen. Videolla hän kertoo Talouselämän Päättäjänaiset-selvityksestä ja siitä, miksi on tärkeää nostaa naisia esiin talousmediassa.

» Lue artikkeli


Osa 9: Lauri Paloposki, Riffi

Musiikkitekniikan erikoislehti Riffi on suunnattu musiikkialan harrastajille ja ammattilaisille: soittajille, teknikoille, musiikin tekijöille, äänittäjille, miksaajille. Heille, jotka haluavat määrätietoisesti kehittyä omassa tekemisessään. Videolla päätoimittaja Lauri Paloposki kertoo, mitä yhteistä äänen kanssa työskentelemisellä on valokuvauksen kanssa.

» Lue artikkeli


Osa 8: Vaula Norrena, Valores Consult

Vahvat värit ja suuret kuvat. Ne vetoavat mainoksissa lukijoihin. Myös yhteiskunnan tilanne heijastuu mainosmaailman väreihin ja muotoihin. Mutta miten? Semiootikko ja markkinointitutkija Vaula Norrena avaa mainosmaailman muutoksia ja trendejä.

» Lue artikkeli


Osa 7: Eero Kettunen, Kolmiokirja

Digitaalisesta murroksesta huolimatta jotkut asiat eivät muutu – kynän ja paperin yhdistelmä toimii yhä ristikkolehdissä ja se näkyy myös lehtien myynneissä. Kolmiokirjan ristikkolehtien päätoimittaja Eero Kettunen kertoo, miten ristikot syntyvät.

» Lue artikkeli


Osa 6: Tuukka Grönholm, Pelit

Pelimaailma luo yhteisöjä ajasta ja paikasta riippumatta. Pelit-lehden päätoimittaja Tuukka Grönholm kertoo yhteisöllisyyden uusista muodoista ja perustelee, miksi pelaaminen on varteen otettava harrastus kaikille iästä riippumatta.

» Lue artikkeli


Osa 5: Riikka Kaartinen, Suomen Luonto

Suomen Luonto -lehden toimittaja Riikka Kaartinen haluaisi lisää palstatilaa kuudennelle sukupuuttoaallolle, joka on hänen mukaansa yhtä vakava kriisi kuin ilmastonmuutos. Videolla Kaartinen kertoo uhanalaisista ankeriaista. Miksi jopa yli 90 prosenttia ankeriaista sekä Suomessa että koko Euroopassa on hävinnyt, ja miksi ankeriaiden salakauppa houkuttelee salakuljettajia?

» Lue artikkeli


Osa 4: Anni Lintula, A-lehdet

Kerrontatavat muuttuvat kuvakerronnasta ääneen ja selailusta swaippailuun. A-lehtien nuorten medioiden liiketoimintajohtaja Anni Lintula avaa näkymän nuorten mediankulutuksen muutoksiin ja tulevaisuuden näkymiin.

» Lue artikkeli


Osa 3: Jenni Fabritius ja Suvi Takala, Heppu

Pääkaupunkiseudun Partiolaisten uudistetussa Heppu-lehdessä hyödynnetään lisättyä todellisuutta. Jenni Fabritius ja Suvi Takala kertovat, miten AR taipuu järjestölehden käyttöön.

» Lue artikkeli


Osa 2: Velimatti Honkanen, Tekniikan Maailma

Tekniikan Maailman huolellisesti tehty väistökoe paljasti vakavan vian yleisissä automalleissa. Testi keräsi runsaasti kansainvälistä huomiota ja sai autovalmistajan reagoimaan. Tuottaja Velimatti Honkanen kertoo, kuinka testiajo eteni ja mitä siitä seurasi.

» Lue artikkeli


Osa 1: Minna McGill, Kodin Kuvalehti

Kodin Kuvalehden Tämän haluan sanoa -jutussa saattokodin asukkaat puhuivat heille tärkeistä asioista. Päätoimittaja Minna McGill kertoo, millaisista asioista saattokodin asukkaat halusivat kertoa, ja mitä ajatuksia juttu hänessä herätti.

» Lue artikkeli


Haku ja sivuston työkalut
Linkit / Ota yhteyttä /

Yhteystiedot

Aikakausmedia
Käyntiosoite: Eteläranta 10,
00131 Helsinki


Postiosoite: PL 185, 00131 Helsinki
Sähköposti:
Puhelin: (09) 2287 7280

Laskutusosoite

Facebook

Twitter
Instagram

Henkilöstön yhteystiedot
Anna palautetta

Palvelut

Aikakausmedia on aikakauslehtijulkaisijoiden yhteistyöfoorumi, jonka jäseninä ovat kaikki merkittävät aikakauslehtikustantajat Suomessa.

Mediakortit.fi
Tiedot ja monipuoliset hakumahdollisuudet yli 200 aikakauslehdestä.

Koulujen lehtitilaukset
Tilaa koulullesi aikakauslehtiä alennettuun hintaan.

Jäsenluettelo
Jäsenkustantajien ja lehtien yhteystiedot.

Jäsenextranet
Jäsenten oma palvelu sisältää muun muassa tietoa tapahtumista.

Aikakausmedia ADS Oy

Aikakauslehtien liiton omistama yritys, jonka palveluja käyttävät niin pienet kuin suuretkin aikakauslehtikustantajat.

Ilmoitusvarausjärjestelmä
Ilmoitusaineistojen välitys- ja tarkitusjärjestelmä
Mediatietojen jakelujärjestelmä

Siirry Aikakausmedia ADS Oy:n sivuille