Haku

Mediataitoviikon alla maksuttomia työpajoja varhaiskasvattajille

Aikakausmedia tarjoaa varhaiskasvatuksessa työskenteleville Mediataitoviikon alla tammi–helmikuun vaihteessa maksuttoman työpajan, joka keskittyy kaveritaitojen ja mediakasvatuksen yhdistämiseen. Työpaja järjestetään kolme kertaa, ja jokaiseen pajaan mahtuu kymmenen henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Työpajan kuvaus: Tutki, tunne, tuota – Mediakasvatus varhaiskasvatuksessa 

  • Miten luku- ja kirjoitustaidottomat lapset voivat tehdä omia mediasisältöjä?
  • Miten ympäristöä, ihmisiä ja tunteita voi tutkia ja taltioida median avulla?
  • Miten tunne- ja vuorovaikutustaitoja voi harjoitella mediakasvatuksen keinoin?

Työpajassa pääset suunnittelemaan oman mediakasvatustuokion Lyyti Kynäsen ja Seppo Sanasen mediakasvatusmateriaaleja hyödyntäen. Työpajassa myös keskustellaan mediakasvatuksen mahdollisuuksista ja haasteista varhaiskasvatuksessa. Tavoitteena on, että saat mukaasi vähintään yhden timanttisen idean, jonka voit viedä helposti käytäntöön omassa työssäsi.

Työpajan ohjaa Aikakausmedian mediakasvatusasiantuntija Piia Matikainen, ja työpaja järjestetään Teamsissa. Osallistujille lähetetään linkki työpajoja edeltävällä viikolla.

Työpajojen aikataulu:

Ma 31.1. klo 13.30–15.00

Ti 1.2. klo 13.30–15.00

To 3.2. klo 13.30–15.00

Ilmoittaudu mukaan lähettämällä viesti osoitteeseen: piia.matikainen@aikakausmedia.fi

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä nimesi, ammattinimikkeesi ja toimipaikkasi sekä se, mihin työpajaan ensisijaisesti ilmoittaudut. Kerro myös, mikäli muutkin ajankohdat sopivat.

page shape 1 page shape 3

Lue myös

×

Haku: