Haku

Hei ope! Tiesitkö, että koululle voi tilata lehtiä alennettuun hintaan?

Aikakausmedian sivuston kautta esikoulut, peruskoulut, lukiot ja ammatilliset oppilaitokset voivat tilata suomalaisia aikakauslehtiä edullisempaan hintaan. Valikoimassa on jopa 150 erilaista lehteä.

Tuttujen lasten- ja yleisölehtien lisäksi tarjolla on harrastelehtiä sekä ammatti- ja järjestölehtiä, joita voi hyödyntää erityisesti ammatillisen oppilaitoksen opinnoissa. Tarjolla on myös erikoislehtiä esimerkiksi ruokaan, leipomiseen, rakentamiseen ja hyvinvointiin liittyen.

Koulujen alennetut tilaushinnat ovat voimassa ainoastaan Aikakausmedian verkkosivujen kautta tehdyissä tilauksissa, jotka tulevat suoraan kouluilta tai joiden maksajana on kyseinen kunta. Myös vanhempainyhdistykset voivat tilata lehtiä kouluille. Yksityishenkilöt eivät ole oikeutettuja alennukseen.

Koulujen lehtitilaukset ovat 12 kuukauden määräaikaistilauksia, ja tilaus alkaa tilauspäivästä.

Tutustu lehtivalikoimaan ja tilaa lehti täältä

Aikakauslehtien avulla voi käsitellä erilaisia asioita ja oppia uutta esimerkiksi tieteestä, historiasta, luonnosta ja musiikista. Erikoislehdet toimivat mainiosti myös harrastamisen tukena.

Aikakauslehtijuttujen avulla voi myös suorittaa medialukudiplomin, joka ohjaa peruskoululaisia luotettavien lehtien äärelle. Aikakausmedian ja Uutismedian liiton luoman medialukudiplomin tavoitteena on lisätä lukemisen iloa, kehittää kriittistä medialukutaitoa ja osoittaa, että journalistinen sisältö voi olla samalla sekä opettavaista, viihdyttävää että koukuttavaa.

Teksti ja kuva: Anniina Nissinen

Aikakauslehdet mediakasvattajina 

Aikakausmedian Aikakauslehdet mediakasvattajina -toiminta tukee aikakauslehtien opetuskäyttöä, lasten ja nuorten monilukutaidon kehittymistä sekä myönteistä suhtautumista aikakauslehtiin. Tuotamme oppimateriaaleja päiväkodeille, kouluille, kirjastoille ja nuorisotyöhön.

Lisätiedot: 

Piia Matikainen
mediakasvatusasiantuntija
etunimi.sukunimi@aikakausmedia.fi
040 920 9750

page shape 1 page shape 3

Lue myös

×

Haku: