Haku

Mediapäivän teemana sopeutuva ja muuttuva media – ennakkohintaiset liput myynnissä nyt!

Media-ala on nopeassa ja jatkuvassa muutoksessa. Kuinka sopeutua tähän muutokseen? Mitkä ovat alan haasteet, mahdollisuudet ja tulevaisuuden suuntaviivat? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saadaan vastauksia Mediapäivässä 2024.

Yleisön toiveet on kuultu ja tapahtumaa on uudistettu. Ajankohta siirtyy tammikuulta huhtikuulle ja ohjelmaosuus alkaa lounaan jälkeen. Järjestävien liittojen kevätkokoukset pidetään aamupäivällä tapahtuman yhteydessä.

Luvassa on huippupuhujia, keskusteluja ja käytännön työpajoja, jotka avaavat uusia näkökulmia media-alan kehitykseen ja mahdollisuuksien edistämiseen. Mediapäivä on myös oiva tilaisuus verkostoitumiseen ja ajatustenvaihtoon, sillä tapahtuma kokoaa yhteen alan toimijat, vaikuttajat ja toimialasta kiinnostuneet.

Ilmoittaudu ennakkohintaan

Ilmoittautuminen on nyt auki! Varmista paikkasi Mediapäivässä 2024 edullisella ennakkohinnalla. Puhujat ja tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin.

Jäsenhinnat koskevat Aikakausmedian, Graafisen Teollisuuden, Medialiiton, RadioMedian, Suomen Kustannusyhdistyksen ja Uutismedian liiton jäsenyrityksissä työskenteleviä.

Ennakkohinta jäsenille 359,60 € (sis. alv 24%)
Ennakkohinta muille 409,20 € (sis. alv 24%)

Ilmoittaudu mukaan ennakkohinnalla tästä 

page shape 1 page shape 3

Lue myös

×

Haku: