Haku

Huhtikuussa tuleva Aikakauslehtiviikko tarjoaa jälleen monipuolisesti luettavaa

 Aikakauslehtiviikolla Aikakausmedian jäsenlehdet avaavat digilehtensä viikon ajaksi maksutta kaikkien luettaviksi. Teemaviikko esittelee monipuolisesti erilaisia aikakauslehtiä ja inspiroi löytämään uutta luettavaa.

Aikakauslehtiviikko on tarkoitettu: 

1. Kaikille.
Löydä uutta luettavaa ja inspiroidu! Kuka tahansa pääsee lukemaan teemaviikkoon osallistuvien yleisö-, asiakas- sekä ammatti- ja järjestömedioiden digilehtiä maksutta. Lehdet ovat luettavissa 17.–23.4. osoitteessa www.aikakauslehtiviikko.fi.

2. Aikakausmedioille.
Mukaan teemaviikkoon voivat ilmoittautua kaikki Aikakausmedian jäsenkustantajien lehdet. Viime vuosina lehtiä on osallistunut teemaviikkoon yli sata. Lehdille on kertynyt lukukertoja parhaimmillaan 330 000, ja sivustolla on vieraillut yli satatuhatta kävijää.
Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täällä 

3. Kirjastoille ja kouluille. 
Aikakauslehtiviikko on tarkoitettu kaikille, mutta erityinen kohderyhmä on lapset ja nuoret. Teemaviikko tukee lasten ja nuorten lukutaidon kehittymistä sekä herättää kiinnostusta median tekemiseen ja yhteiskunnalliseen osallistumiseen. Aikakausmedia tuottaa kirjastoille Juttutuokion, joka tutustuttaa lapset ja nuoret tarinalliseen journalismiin.
Lue lisää kirjastoyhteistyöstä täältä

Aikakauslehtiviikko järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2019, ja sitä vietetään aina samaan aikaan valtakunnallisen Lukuviikon kanssa.


Aikakauslehtiviikon sivusto

Lisätiedot Aikakauslehtiviikosta:

Piia Matikainen, mediakasvatusasiantuntija
piia.matikainen@aikakausmedia.fi

page shape 1 page shape 3

Lue myös

×

Haku: