Haku

Aku Ankka, Suomen Luonto, Suuri Käsityö – ja 150 muuta aikakauslehteä! Tiesitkö, että koulut voivat tilata lehtiä alennettuun hintaan?

Aikakausmedian sivujen kautta esikoulut, peruskoulut, lukiot ja ammatilliset oppilaitokset voivat tilata suomalaisia aikakauslehtiä edullisempaan hintaan.

Aikakauslehtien avulla voi käsitellä erilaisia asioita ja oppia uutta esimerkiksi tieteestä, historiasta, luonnosta ja musiikista. Erikoislehdet toimivat hienosti myös harrastamisen tukena. Tarjolla on 150 erilaista yleisö-, harraste- sekä ammatti- ja järjestölehteä.

Luonnon ja eräilyn pariin opastavat esimerkiksi Erä, Linnut, Metsälehti, Metsästys ja Kalastus, Suomen Kalastuslehti, Suomen Luonto, Tiede Luonto sekä Vapaa-ajan Kalastaja. Yhteiskunnallisia näkökulmia tarjoavat puolestaan Demokraatti, Kanava ja Kuntalehti, ja käsitöiden maailmaan johdattavat Ihana, Suuri Käsityö, Taito ja Tee itse.

Valikoimassa on tuttujen lasten- ja yleisölehtien lisäksi harrastelehtiä sekä ammatti- ja järjestölehtiä, joita voi hyödyntää erityisesti ammatillisen oppilaitoksen opinnoissa. Tarjolla on erikoislehtiä esimerkiksi ruokaan, leipomiseen, rakentamiseen, kiinteistönhuoltoon ja hyvinvointiin liittyen.

Koulujen alennetut tilaushinnat ovat voimassa ainoastaan Aikakausmedian verkkosivujen kautta tehdyissä tilauksissa, jotka tulevat suoraan kouluilta tai joilla maksajana on kyseinen kunta. Myös vanhempainyhdistykset voivat tilata lehtiä kouluille. Yksityishenkilöt eivät ole oikeutettuja alennukseen.

Koulujen lehtitilaukset ovat 12 kuukauden määräaikaistilauksia, ja tilaus alkaa tilauspäivästä.

Tutustu lehtivalikoimaan ja tilaa lehti täältä

Aikakauslehtijuttujen avulla voi myös suorittaa Aikakausmedian ja Uutismedian liiton yhdessä luoman Medialukudiplomin, joka ohjaa peruskoululaisia luotettavien lehtien äärelle. Medialukudiplomin tavoitteena on lisätä lukemisen iloa, kehittää kriittistä medialukutaitoa ja osoittaa, että journalistinen sisältö voi olla samalla sekä opettavaista, viihdyttävää että koukuttavaa.

Teksti ja kuva: Anniina Nissinen

Aikakauslehdet mediakasvattajina 

Aikakausmedian Aikakauslehdet mediakasvattajina -toiminta tukee aikakauslehtien opetuskäyttöä, lasten ja nuorten monilukutaidon kehittymistä sekä myönteistä suhtautumista aikakauslehtiin. Tuotamme oppimateriaaleja päiväkodeille, kouluille, kirjastoille ja nuorisotyöhön.

Lisätiedot: 

Piia Matikainen
mediakasvatusasiantuntija
etunimi.sukunimi@aikakausmedia.fi
040 920 9750

page shape 1 page shape 3

Lue myös

×

Haku: