Haku

Mediakorttipalvelussa on nyt päivitetyt vuoden 2023 tiedot

Noin 90 aikakausmediaa on päivittänyt vuoden 2023 tiedot Mediakortit.fi-palveluun. Yleisömedioiden kustantajista A-lehdet, Aller Media, CIL Suomi, Fokus Media Finland, Otavamedia ja Sanoma Media Finland ovat päivittäneet tietonsa. 

Ammatti- ja järjestömedioista uudet tiedot löytyvät näiltä medioilta: Avain, Caravan, Kauppias, Kehittyvä kauppa, MRKTNG, PUURARHA&kauppa, Sairaanhoitaja, Suomen Kiinteistölehti, Tehy-lehti, Tunne & Mieli, Työ Terveys Turvallisuus ja Uusiouutiset.

Asiakaslehdistä tiedot löytyvät K-Ruoka-lehdeltä, Pirkalta, Samarbetelta ja Yhteishyvältä.

Viisi vinkkiä käyttöön

  1. Etsi tarpeisiisi sopivia lehtiä. Voit etsiä lehtiä vapaalla sanahaulla, klikkaamalla mediakorteista löytyviä tageja eli asiasanoja tai selaamalla lehtiä aakkosittain tai aiheittain.

  2. Vertaile ja ota tiedot talteen. Löysitkö kiinnostavan median, mutta et ole varma, onko se tarpeisiisi paras? Klikkaile lehtilistasta tai lehden omasta mediakortista lehtiä vertailukoriisi, valitse vertailtavat tiedot ja vie tiedot itsellesi Exceliin. Esimerkiksi kaikki mainoshinnat ja KMT-tiedot ovat valittavissa vertailuun.

  3. In English, yes? Joskus on tarvetta saada tiedot myös englanniksi, eikä Google Translator välttämättä riitä. Hätä ei ole tämän näköinen, sillä kaikki tiedot löytyvät myös laadukkaina käännöksinä palvelun englanninkieliseltä puolelta.

  4. Hyödynnä teemanumerot. Lehden ilmestymisaikataulusta kannattaa kurkata aineisto- ja julkaisupäivien lisäksi myös lehden teemat ja tutkimusnumerot.

  5. KMT- ja FIAM-tagit auttavat tutkimustiedon äärelle. Jos tarvitset tietoja Kansallisesta Mediatutkimuksesta tai FIAM:in virallisessa online-yleisöjen mittauksesta, kirjoita hakusanaksi ”KMT” tai ”FIAM”, niin löydät kaikki lehdet, joilta kyseiset luvut löytyvät. Lehdet, jotka ovat mukana näissä mittauksissa, on myös merkitty KMT- ja FIAM-tageilla. FIAM-luvut päivittyvät mukana oleville lehdille joka kuukausi ja KMT-luvut kerran vuodessa.

Mediakorttipalvelu

Lue myös: Kuinka moni lukija käyttää silmälaseja, omistaa kissan tai kuuntelee podcasteja? Kaikki tämä selviää mediakortit.fi-palvelusta

Mediakorttipalvelu

Aikakausmedian ylläpitämä Mediakortit.fi-palvelu kokoaa kattavasti yhteen suomalaisten aikakausmedioiden tiedot, kuten lehden kuvauksen, julkaisuaikataulut ja mainosten hinnat. Sivustoa käyttävät media-, mainos- ja viestintätoimistot, aikakausmediakustantajat sekä lehtien lukijat.

page shape 1 page shape 3

Lue myös

×

Haku: